Tag ansvar og få hverdagsoverskud

Vibrationen i tanker og ønsker

Vibrationen (energien) kan vi højne eller sænke via vores tanker. – optræk til en forkølelse, giver ofte tanken åh nej bare nu ikke jeg bliver forkølet, fokus b…liver på det du ikke ønsker, eller jeg fryser så jeg bliver syg, det er en lavere vibration, der trækker dig nedad. Vi har sygehuse, overvej lige, om målet er sygdom? Vi bruger vores tanker om et emne til at trække vibrationen i enten en højere energi eller en lavere energi. Ligger vi energien i hvad der er galt, hvad vi ikke kan tilgive, ikke ser noget som muligt eller kun som måske, vil energien vibrere ud fra det og give et resultat der matcher.
Vælger du, jeg har et fantastisk helbred, her er dejligt køligt, vi gør alle det bedste vi kan, jeg gør…. Så vibrerer du ud fra en højere energi, og får resultater der matcher.
Prøv at sige dine tanker højt og lyt til din stemmes vibration, når du siger ordene. Du kan høre om der er høj eller lav energi. Ligesom du også kan se vibrationer i kroppens sprog.
Se mulighederne og tal som om du har dit ønske, er i mål, det højner din vibration. Kroppen, dit hjerte, din hjerne, ånden mærker og går efter den vibration dine tanker og følelser leverer. Leg med ordene og vend dem til dine ønsker, dine gaver…
Idag 7. december er en skøn mandag. Glad dag til dig.

Den fredelige kriger

Hvordan ser du på livet, Indianerne har 2 “begreber” offeret og den fredelige kriger.
Offerne ser livet: jeg er tvunget til, sådan er jeg bare, jeg kan anklage,… ting sker bare, ansvaret er ikke mit.
Den fredelige kriger, ser på livet sådan her: jeg træffer frie valg, jeg er bevist, jeg tager initiativer, jeg er beslutsom, jeg har ansvar, jeg kender mig og kan ændre mig.
Det er et spørgsmål om nærvær, hvordan du ser livet. Hvis du ser på dit liv gennem offerrollen, vil du kræve opmærksomhed fra andre og føle “retten” til brok, af den grund at du har givet ansvaret fra dig, så skyld bliver en del af livet.
Hvis du tager ansvaret til dig, “den fredelige kriger” vil du være nærværende, kreativiteten vil vokse, du ser mulighederne og kan handle mod løsninger og ønsker.Det er ikke sikkert løsningerne bliver lige dem du tænker, dine handlinger i nærvær ser og mærker livet, og ser derfor der er flere muligheder i paletten.
Englændernes ord for ansvar er responsibility, respons = svar og ability = evne eller formå. Ansvar er netop evnen til at formå et svar, i livet via sig selv i tillid, uden at give andre skyld eller selv føle skam.
Netop denne følelse rykker også ved frygten, vi kan se den, tale pænt til den, men vi lader den ikke stoppe os.
Du ønskes en smuk 8. december
( og jeg må lige afsløre at jeg først forleden fangede sammensætningen i responsibility, da jeg lige nu tager ansvar for at jeg i mange år, trods uddannelse på engelsk, har sagt jeg ikke kan engelsk, så jeg øver, læser og lytter engelsk, ansvaret er mit, gerne med hjælp)

0 svar

Skriv en kommentar


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kan også læse om: