Tænk dig til hverdagsoverskud

Du skaber muligheden

At skabe en intention, lyder måske lidt højtravende.
-du gør det hele dagen.
En intention er den handling, du har valgt som hensigt. Eksempel, hvis du vil børste tænder, må du rejse dig og bevæge dig ud på badeværelset tage tandbørste og tandpasta frem, komme tandpasta på børsten, føre denne kombination op til munden og børste.
Intentionen, er det der får handlingen til at ske. Så snart, du forestiller dig du vil børste tænder, gør du det. Du har en forestilling om at det er muligt.

Når du vi noget nyt, har du ingen preferencer til muligt, du benytter derfor dine følelser og eksisterende preferencer, dette foregår ubevist.
På samme måde er det med ting du har prøvet, og ikke er lykkedes med. Hvis du prøver igen, men ikke er beviste om dine preferencer , vil du ubevist henvise til intentionen, dette kan jeg ikke. Resultat du når ikke i mål, selv om du prøver igen.

Ved at gøre din intention BEVIST kan du gøre dig beviste forestiller om “vejen til målet”. Det giver dig muligheden, idet du bevist kan forstille dig du rejser dig, går på badeværelset, tager tandbørsten….. Du ser, mærker, hører målet, så er du der, i muligheden.

Hvis vi forbliver ubeviste om vores mål, hænger vi præferencen op på alle de oplevelser, mønstre og regler, vi har med i livet. Dvs du måske ser, mærker og føler umuligheden og ikke målet.

Jeg har nævnt det før, jeg har en skoleoplevelse med engelsk. I mange år har jeg sagt jeg ikke kan og ikke kunnet engelsk. Helt skørt ja, som min engelsklærer sagde i skolen, har jeg ikke Oxford accent, nærmere sådan dansk politiker anno 1960 accent. Det er jo ikke det samme som ikke at kunne engelsk og ikke må sige noget på engelsk.

Ubevist har jeg i årevis, bildt mig selv ind, det kan du ikke, du kan ikke huske ordene og læse dem. Samtidig har jeg taget 2 uddannelser på engelsk og jeg rejser faktisk flere gange om året, uden for Danmark.

Nu har jeg brugt min beviste intention, jeg har rejst mig, jeg har skaffet mig diverse muligheder for at høre, tale og skrive engelsk. Jeg ser, mærker, hører og oplever inden i mig, helt bevist at jeg kan. Og ja, jeg kan. Stadig uden Oxford accent, men det er jo heller ikke min intention. Jeg er overbevist om, at hvis jeg ønskede dette, ville den komme, det vil bare være en længere vej.

På samme måde har vi alle mulige begrænsende ubeviste følelser koblet op på diverse mulighed. Derfor oplever vi at få ideer og straks “skrotte dem ubevist” som mulige.

Brug bevistheden, se, mærk, føl og hør din intention, når du bliver bevist kommer følelserne op til overfladen, du mærker hvorfor du har modstand. Det kan du så handle på, du kan ændre gamle mønstre og ubeviste overbevisninger.

God fornøjelse, med ønsket om en fantastisk mandag og 14. december.

Dine tanker er din virkelighed

De ord vi siger og tænker, bliver vores virkelighed.
Hør lige her: (eller læs)
Det driver mig til vanvid
Jeg er da dum
Det her slår mig ihjel…
Det kan jeg ikke finde ud af

Alt i denne verden vibrere, det er det signal vi handler ud fra, energien i budskabet.

Hvilke energi giver ovenstående budskaber?

Jeg sagde engang ofte til mig selv, når jeg ikke lige kunne tænke mig til en løsning, hvor er du dum, Evah.
I den sætning satte jeg mig selv i en rolle som hende der ikke kunne bestemte ting. Jeg spærrede for mine muligheder og drænede samtidig mig selv. Alle kender fornemmelsen, af at nogen siger noget grimt til en, og efterfølgende fornemmelse af at blive tappet for energi. Der er aldrig en grund til at dræne sig selv, eller andre.

Hvor tit giver du dig selv, fornemmelsen af dette, ved at tænke eller tale til dig selv, som om du ikke er ok?

Helt enkelt, ved at tale og tænke gode og givende tanker om dig selv, skaber du muligheder og hverdagsoverskud.

Der er alle gode grunde, til at klappe dig på skulderen, give dig selv gode og dejlige ord, rose dig, anerkende dig….Du er et menneske, så du er. Tag ansvar for dit velbefindende og dit hverdagsoverskud, ved at anerkende dig selv, for den du er lige nu.

Skønne menneske, lige idag er du nøjagtig som du skal være. Nyd 15. december.

0 svar

Skriv en kommentar


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kan også læse om: