Sådan opfylder du en drøm

Skal dit 2017, indeholde resultatet af dine drømme? Mit 2017 skal. En af mine drømme er at formidle den viden jeg har og får. Ikke kun den viden jeg har via uddannelser, bøger, kurser mv. Også den erfaring jeg har med i levet liv, som mor, privat, lederjob, hustru, veninde, kollega og ikke mindst den visdom der er blevet min, via mine kunder og mit netværk. Alt det jeg har mixet til et helt almindeligt liv med hverdagsoverskud.

Derfor har jeg i år lavet et meget uddybet manifat for 2017

Hvad vil det sige at manifestere. Det vil sige at dit ønske bliver din virkelighed. Du kan sanse det, føle det. Og leve det. LOVEN OM TILTRÆKNING, er vejen. Loven er din støtte.

Hvad er det for en lov?

Alt i universet er vibrationer. Vi ændrer vibration når vi ændrer tanker og følelser. Hjertet, hjernen påvirkes som elektromagnetiske organer. Der er intet nyt i denne lov. Loven er med hver dag. Det handler om hvad vi giver opmærksomhed.

Definitionerne af loven

” Jeg tiltrækker det jeg giver opmærksomhed, energi og fokus”

Fordi

Du vibrerer ud fra dette, altså du føler ud fra det der får din opmærksomhed. Dette gælder både din negative og positive opmærksomhed.

Hvordan

Når du har positive resultater – positive vibrationer – følelse af at tro på følelsen Når du har negative resultater – negative vibrationer – følelsen af ikke at tro på følelsen. Disse følelser opstår ofte fordi der popper spørgsmål op inde i dig, må jeg, kan jeg, hvad siger andre…..

DU SKAL MATCHE VIBRATIONEN

Vibrationer

Vigtig viden er du altid kan re-sette vibrationer – der er altid en ny mulighed, du kan ændre dine tanker, lege med tankerne og derved flytte dig mod løsninger.

Evah-haender-oppe_edit

Sandheden skal føles

Det du ønsker, sætter intentionen for – manifesterer, skal:

Være sandt inde i dig – må gerne udfordre dig.
Det skal give en god føelelse, lige nu. Hvis ikke skal ønsket deles op i mindre dele, så det føles ok. Den fornemmelse kender du, der er der hvor du kan mærke kreativiteten, godt kan overskue nyt – også hvis det kræver – du kan fornemme du kan gå den vej. Du bliver måske urolig, det kilder i maven eller lignende, når du møder udfordringer, men du vælter ikke.
Du må ikke lyve over for dig selv. Dvs. du skal ikke sætte intentioner, du synes lyder så vilde at du oplever de ikke passer – kan passe, så deler du i mindre.

Loven (din reaktion, aktion og handlemulighed) reagerer ud fra den følelse – vibration, du sender ud i forhold til ordene – tankerne, i dit ønske / manifest.

Lug ud i din ordhave

Som i en skøn have, skal du luge lidt ud, der er ord der skal undlades, da hjernen overhører dem og de giver negative følelser.

Lug ud i ordene

-lad være

-Ingen

-intet

-ikke

Skriv og sig sætninger med hvad du virkelig vil

RUM ØNSKET

Mærk allerede nu overskud/ overflod og lykke. Find og identificer det du er taknemmelig for, hver dag. Småt og stort.

Da vi som mennesker ikke tænker og føler ens, kan vi godt have samme mål, men forskellige veje – dvs. vi har forskellige intentioner – manifestationsmodeller.

Manifester

Identificer ønsket (hvad er din ”mangel”?) hverdagseksempel: jeg er tørstig. Vær specifik – afgiv bestilling – ønsk (altså hvad ønsker du i detaljer) hverdagseksempel: 1 COCA cola   (ikke bare en cola)

Tillad – føl / mærk ønsket – luk det ind (tillad dig at du må have ønsket) hverdagseksempel: åbner COCA colaen, drikker.

Om du oplever følelsen positiv eller negativ afhænger af, hvilke reference du har til dit ønske, hvis du altid har fået at vide Coca Cola feder, er korrupt eller lignende (jeg har ingen holdning i denne artikel) vil du måske opleve colaen som en dårlig følelse. Du vil ikke opleve du fik løst din ”mangel” tørst.

Hvis du har gode sommer minder om søndagsmiddage med Coca Cola, vil du føle den skønne oplevelse af værke der slukker tørsten – din mangel forsvinder.

Derfor er det vigtigt, hvis du ønsker drømme opfyldes, at du starter der hvor du kan rumme din drøm, der hvor du kan mærke det føles ok – udfordrende – men ikke kvælende. Du kan så nå frem. Her sætter du så næste mål og næste……

Drømme nås ikke ved quick fix og for store mål.

Nøjagtig, som med fysisk træning, får du intet andet end smerte ud af at overanstrenge dig.

Mærk efter – føl følelsen – kan du rumme det nye og stadig være i aktion – i handling, så manifesterer du.

Og husk du skal være taknemmelig – du skal tale som er du på vej, som er det en del af dig at …. Hvad nu din drøm er.

Læs – DU KAN NÅ STORE DRØMME – Split dem op i intentioner, mål, du kan føle og derfor være i aktion.

Vær dig selv – 30 dages hverdagsoverskud

Vil du læse mere, har jeg lige nu tilbud på e-bogen, hver dig selv 30 dages hverdagsverskud.

Den uddyber vejen via tanker og følelser.

Læs mere her

glædelig jul

Kærlig hilsen

og rigtig glædelig jul

Evah Izabella Beierholm

0 svar

Skriv en kommentar


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kan også læse om: