Sådan får du hverdagsoverskud

Ønsker og energi

“Jeg drømmer, derfor er jeg” citat August Strindberg.
Dine tanker, dine følelser, din livssituation og dine drømme (ønsker) danner sammen den energi (vibration)…, du sender ud i verden. Din livserfaring, dine overbevisninger danner den måde du takler livet på. – Bevidsthed og fokus giver dig muligheder. Du kan skabe en bevist virkelighed, du kan ændre din livserfaring og overbevisning, ved at være bevist om dine tanker, følelser, drømme og handlinger.
Glædelig 4. december

Flyt ind i dine ønsker

Kender du det at skulle flytte. Du har fundet et nyt sted at bo, uanset om det ser større, mindre, midlertidigt, drømmehuset eller hvad, så pakker du ned, mens …du gør det sorterer du noget ud. Smider det ud du helt sikkert ved du ikke vil have med. Når du pakker ud, ryger det der ikke matcher og måske er der kasser der ikke pakkes ud.
Nøjagtig sådan er det, når du i livet flytter din mening, dine ønsker og din ageren. Når du vil noget andet.
Ikke alt det du har med i bagagen matcher. Måske har du overbevisninger der ikke holder. Jeg har før forsøgt at stoppe med at ryge, så det kan jeg ikke. Det er en løgnehistorie, gammel bagage, hvis du vil stoppe. Eller (taget fra mig selv) jeg ønsker at pudse mit engelske af, jeg kan ikke lære engelsk ( klart en løgnehistorie, der skal ud ( helt komisk har jeg faktisk 2 uddannelser på engelsk)
Eller ønske om noget, så kommer historier som hvad siger mor, eller må jeg det osv.
Når du skal flytte ind i et nyt ønske, så ryd op før og imens ønsket bliver din virkelighed
5. December og weekend. Nyd begge dele. Knus

Personligt lederskab

Personlig lederskab handler om hvem du vælger at være og hvordan du forvalter dine handlinger.
Hvor bevist og nærværende er du? Reagerer du pr refleks?
Victor F…rankel, psykiater og tidl kz-fange er citeret for ” Mennesket eksisterer ikke bare, det bestemmer altid, hvordan dets eksistens skal være i det næste øjeblik. Det vil sige, at hver eneste menneskelige væsen har frihed til at forandre sig i det næste øjeblik”
Kunsten at lede sig selv, kræver viden om hvad der skaber mening i dit liv og hvad der er vigtigst for dig.
Nærvær giver selvledelse indefra. Nærvær giver bevist mulighed for at tage ansvar for eget lederskab og skaber en vilje, som skaber handling.
Nærvær bruger erfaring, ikke som fejlfindere og skyld, men som feedback og læring, der lagres og bruges i nu’et i bevidst væren.
6. december. Dejlig nærværende søndag til dig.

0 svar

Skriv en kommentar


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kan også læse om: