Sådan får du flow i livet

Liv leves NU
Der er absolut ikke noget forkert i at være på vej, på vej mod mere, nyt, udvikling. – Der hvor det kan føles smertefuldt, er hvis NU glemmes og ikke leves, for…di målet, kommer til at tage over.
Glæde, nærvær, balance og flow, det vi måske kalder lykke opstår når du er taknemmelig og værdsætter livet lige nu. Ser og mærker livet som det er NU.
Du kender helt sikkert fornemmelsen af at blive opslugt, der hvor tiden nærmest forsvinder og du ikke sanser andet end dig og projektet, det er flow. Du flytter hele fokus, til lige nu. I flow og taknemmelighed, oplever du ikke fortiden, ikke fremtiden men lige nu. Alt er perfekt, også selv om opgaven driller, for kreativitet og mulighederne er inde i dig.
Her skaber du balance i din krop, dit hjerte, din hjerne og din ånd. Du fornemmer dig. Du fyldes op med nærvær.
Jeg påstår alt kan opleves i flow, hvis vi har modet til at give slip på for- og fremtiden, fortiden kan vi alligevel ikke ændre, så godt med feedback og erfaring til nu’et. Fremtiden, du har helt sikkert, massere drømme og ønsker, jeg har, de er der. For at nå dem, gå mod dem, kan jeg vælge:
Jeg stræber efter mit mål og maser på uden at opleve nu. Eller
Jeg mærker mit mål, drager det med ind i mit nu, er glad og taknemmelig for det der er lige nu, med målet med på rejsen lige nu, vil jeg opleve nu’et, flowet og der opstår små eller store forandringer, der fører mig videre, samtidig med jeg nyder og glædes – er taknemmelig for livet lige nu.
Jamen mit liv er hård, jeg har smerter eller… Ja, det forstår jeg godt, hverken du eller jeg kan handle i fremtiden, handlinger foregår nu, så modet til at se smerten i øjnene, nu, giver muligheder og nærvær.
9. December julestemning og god onsdag til dig og dine kære.

Hverdagssjov og -fest.

Livet er skabt til sjov, fest og “ballade”. Det ved jeg. Jeg ved også det selvfølgelig er i en kombination af respekt og ydmyghed for andre. – Sjov og humor er ikke et spørgsmål om at kunne hænge andre ud, lave grin med medmennesker, med mindre det 100. % sikkert, de selv er med på det sjove i dette. Hvilket jo kan være svært at vurdere.
Sjov betyder, grin mere, gerne af dine egne pudsige sider. Jeg har dage, med de vildeste ordudfald, det sker ofte når jeg egentlig synes h…andlingen er sjovere end forklaringen / ordene. ( Hvem skulle tro det, jeg taler med glæde og som et vandfald). Ofte sker disse pudsige ordsammensætninger, når jeg har DanZ-Cafe, jeg kan vælge at synes det er pinligt eller jeg kan vælge at lave sjov med ” flyt knægtene op til nakken” og hvad jeg ellers får sagt, jeg snupper sidste udgave, dels fordi jeg selv synes det er komisk og dels fordi jeg jo allerede har sat mærkelige billeder på nethinden af de fleste, så vi kan lige så godt grine.
Jeg, mener på alle måder vi skal gøre os umage, dette skal dog aldrig være på kompromis med sjov og fest. Så bliver det hårdt på den ufede måde.
“Hårdt” kan være sjovt, dette er et tilvalg, netop via smil og sjov. Personligt vil jeg så aldrig mene det er hårdt, fordi smilet, hverdagsfesten sætter gang i de stoffer i kroppen, der giver overskud og flow. Dette kan så ende i en diskussion om tolkning af ord. Så jeg har erkendt, hårdt kan være sjovt, hvis du synes.
Jo mere grin, smil og fest, jo mere hverdagsoverskud.
Pudsigt nok, er smil og humor noget vi kan vælge at tage ansvar for og have tillid til, samt benytte til at give os selv nærvær og kærlighed.
Du ønskes en lysende og glad 10. december.

0 svar

Skriv en kommentar


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kan også læse om: