Mission selfcare

Modpoler

Kærlighed og had kan ikke eksistere sammen. Hadet vil trække sig, som den svage part, vil blive udslættet.
Når vi møder hadet, modstanden, vreden osv, er det vi møder en lavere vibration end det at ville hinanden i tillid, tryghed og kærlighed.

Vi kan blive i og bruge en masse energi på at være i, gengældt had og vrede. Eller vi kan bevist konstatere, det er ikke muligt at ændre andre og andet. Jeg kan ændre mig selv, ved at være den jeg ønsker. Så kan jeg sende det signal j…eg ønsker at sende.

Jeg ønsker personligt, at mit liv skal være fyldt med overskud, glæde og kærlighed, det er det signal jeg gør mig umage for at signalere, i første omgang for min eget velbefindende, derved også for andres. Jeg holder på min energi så jeg netop kan dele.
Dette betyder ikke, jeg aldrig bliver vred, siger hvad jeg mener osv. Det betyder bare at jeg er i den energi kort, til budskabet er leveret, så vælger jeg bevist at returnere en højere energi. Det giver mig glæde og kærlighed.
For, hvad der end har skabt vreden, modstanden sker der det, at det er umuligt at blive i vrede, had, modstand da det er en lavere energi, så enten forsvinder hadet eller også forsvinder personen der var hadets budbringer.

Og ja det har jeg oplevet flere gange. F.eks. I tlf. til et firma hvor en ekspedient virkelig havde de store gloser fremme, hun gav helt fysisk røret videre til kollega. Og vi fandt sammen en super løsning.
Jeg har også tabt en veninde på dette, hun blev vred, da hun ikke måtte ryge i mit hjem. ( år tilbage). Jeg spejlede ikke vreden, så helt neutralt tog hun hjem og vores venskab gled ud. Ærgerligt kan du tænke, men er det ægte venskab, hvis vi går over hinandens grænser.

Bevidsthed om din glæde, din kærlighed støtter dig til hverdagsoverskud. En hjælp til dette kan være dagligt at huske sig selv på f.eks. 3 ting du er taknemmelig for, det behøver ikke være store ting, det handler om at træne krop, ånd, hjerte og hjerne i at være i en nærende vibration (energi).

( og nej, det er ikke lettere for mig, og ja, jeg øver mig også. Og må også ind imellem samle min tabte energi op. Det vigtigste er bevistheden, så vi kan støtte os selv eller bede om hjælp)

Fantastisk kærlig 11. december, fredag og weekend til dig.

Tag livet i “spiselige bidder”.

Jeg har de sidste par dag overvejet ordet stort.

Forleden, da jeg tankede, købte jeg kaffe, blev spurt almindelig eller stor. Mine øjne ramte samtidig chokolad…e bar hylden, hvor alt er Big size.
Senere samme dag, havde jeg en aftale med en kvinde der skal hjælpe mig med nogle opgaver.
Igår bestilte jeg en ris al mande på en cafe.

Hænger dette sammen, ja for det handler om stort ikke er et mål, og hvis det er så kan det deles i mindre “spiselige” bidder.

Da jeg præsenterede mine behov, for hjælp, blev de meget store. Hurtigt blev de splittet i mindre grupper. Den skønne hjælper kunne handle på et par, og jeg kan mærke min ro og ikke mindst min lyst til næste skridt.

Da jeg bestilte en ris al mande og fik serveret en portion, jeg umiddelbart ville vurdere var til hele familien, fortrød jeg jeg havde bestilt, jeg mistede lidt lysten. Jeg er nu ret vild med denne julespise, -så jeg ville godt opgaven, – jeg hentede en lille tallerken, tog lidt af desserten over på den tallerken, det kunne jeg overskue, uhm, det smagte godt. Faktisk tog jeg efterfølgende lidt mere. Mæt, lod jeg resten stå.

Havde det været hjemme, ville resten være sat i køleskabet til senere. Og jeg ville have nydt mere.

Sådan er udfordringer og opgaver i livet, STORE. Derfor bliver nogle uoverskuelige, men i virkeligheden er de som Big size chokoladebar, de indeholder ofte flere mindre, eller det er muligt kun at snuppe mindre portioner af gangen og nyde det.

Vi mister overblikket, appetitten, når noget virker stort og uoverskueligt.

Det er ikke interessant hvornår vi når målet men det er interessant hvordan vi kommer derhen, vælger vi at gå ombord i det uoverskuelige, eller deler vi op i overskuelighed og glædes.

Alt bliver muligt, i mindre mængder. Store ting der virker uappetitlige, bliver lækre bidder i mindre mængder.

Igen inspireret af Big Size chokolade, vælger vi og vender os til for store udfordringer, skaber de skader på vores krop, vi så skal løse.

Skab dit eget univers af lækre bidder, flyt fokus fra Big size, så ser du det smukke, mulighederne og nyder opgaven, projektet, livet…..

Rigtig skøn nydelsesfuld 12. december og weekend til dig og dine kære.

0 svar

Skriv en kommentar


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kan også læse om: