Jeg er den jeg er og elsker mixet

Og så blev jeg spurgt igen, hvad er det for en blanding der giver det du leverer i Academy for Vibrations.
Jeg har mixet lederudd. 26 års ledererfaring, ernæringsbaggrund, hud- og krops terapeutisk uddannelse, life-business coach med masteroverbygning, spirituelmentor, healing udd. samt livserfaring til Academy for Vibrations, hvor jeg individuelt støtter, især kvinder, til hverdagsoverskud. – Lære at mærke og omfavne sin power.
Et tilbagevendende fokus er maskulin- og feminin polaritet. Balance, måske er det også derfor, jeg blandt de mange kvinder, har en del brandmænd som kunder.
Hver onsdag har jeg en danZ-cafe, hvor skønne kvinder danZer livet gladere. For tiden er den unge, ældste 87 år.
Jeg har lige nu gang i at opbygge en uddannelse, Mission Selfcare, for dig der vil fylde de egen kop og derigennem har så meget mere at give andre samt bevare hverdagsoverskudet.
Jeg lovede mig selv for år tilbage, at jeg altid vil lære. Fordi jeg har elsket hver en uddannelse, slapper af med bøger og fordi jeg er sikker på jeg er på denne jord for at udforske og dele. Dette har jeg holdt siden og nyder hver eneste dag og det den byder af nyt. Min næste personlige læringsmål er clairvoyance, da jeg så tydeligt mærker min(e) guider og dagligt oplever stor støtte. Jeg startede denne rejse via healing, jeg vidste min intuition var åben, healingen gav mig ro i hvad det handlede om, så nu næste skridt.

Hvorfor dette fokus på mig og Academy for Vibrations? Fordi det netop er mit liv og min tilgang, der gør at jeg er den jeg er og gerne deler ud af dette.

Nøjagtig som du skal være DEN DU ER, nyde det og gøre det der matcher dig og dit liv.
Alt er muligt, fokus (for mig, betød det at love mig selv læring (og for øvrigt omsætte den til visdom, dvs. bestræbe mig på at leve min viden), er døren til mulighederne. Ofte ser vi de lukkede døre, jamen jeg kan da ikke når…., er det ikke for risikabelt…., kan vi det i Danmark…. osv.
JA vi både må og kan, afgørelsen er din. OG ja, det har en konsekvens, alt har en konsekvens. Spørgsmålet er hvad vil du? Hvad ønsker du virkelig i dette liv?
Jeg ønsker viden, at gøre den til min visdom og give videre / dele den med jer.
Dette er nu min hverdag. Var det så bare, nej, som et gammelt rustent hjul, måtte jeg også finde smørelse, mod, handlekraften, skuffelserne mv. frem til en start. Er det sjovt, JA.Giver det mening JA mere JA.

Jeg har på ingen måde skrevet at du skal uddanne dig mere, læse flere bøger, være selvstændig. Du skal det i dit liv, du brænder for, uanset hvad det er. Inde i dig ved du nøjagtig hvad det er, hvad fortæller din krop og dit hjerte dig.

Ole Henriksen har sin måde at være den han er på, nyd videoen

https://www.youtube.com/watch?v=uw62brk_yOA

Når linket ikke vil ligge sig under “nyd videoen” må I have det direkte. PYT.

Kærlig hilsen og nyd dagen

Evah Izabella Beierhom

0 svar

Skriv en kommentar


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kan også læse om: