Hvad er det virkelig jeg vil

Et spørgsmål, jeg jævnligt stiller mig selv.

Ikke fordi jeg egentlig er i tvivl, mere for at sikre mig jeg faktisk er på vej, i den retning jeg ønsker. Jeg er sådan en kvinde, der bobler af ideer. Det betyder jeg let kan lade mig rive med. At lade sig rive med og inspirere er fantastisk. Minus kan bare være fokus smutter. Lidt som at fiske 2 minutter her og 2 minutter der, der kommer intet på krogen, for fiskene har ikke nået at opdage, der var ”mad” i vandet.

Jeg har mange drømme og ønsker jeg ikke har handlet på endnu, jeg har også ønsker, der ligger som materiale, til en næsten bog, materiale til en uddannelse, et hus vi godt ved hvordan vi ønsker skal renoveres osv.

Hvor meget går du i dybden eller er det overfladisk

Jeg har ingen dom på nogle af delene. Nogle emner i dette liv, er fantastiske at beskæftige sig med på et niveau, andre på et andet.

Resultatet bliver blot som vi giver noget energi.

Hvis du ønsker noget, du derefter blot bliver ved med at ønske. Ikke forholder dig til, ikke agerer på, ikke taler om, ikke undersøger, ikke handler. Ja så hænger der en drøm. En fluffy drøm af noget, der ikke bliver din virkelighed.

Det er der intet galt i. Jeg har mange drømme og ønsker jeg ikke har handlet på endnu, jeg har også ønsker, der ligger som materiale, til en næsten bog, materiale til en uddannelse, et hus vi godt ved hvordan vi ønsker skal renoveres osv.

Der skal handling til

Sådan må det gerne være. Det er ok at tage langsomme og små skridt mod et mål. Det er også ok at kassere et mål.

Du må bare ikke tro, der kommer nogen og tager ansvaret fra dig. Handlingerne mod et mål er dine.
Derfor har du også brug for at være specifik i at vide, hvad vil du virkelig.

Når du er specifik er du nærværende, så kan du vælge hvornår du handler på hvad, og hvornår du pauser noget. Du kan mærke hvornår der kræves handling. Du kan vurdere om du har behov for hjælp. Hjælp er fint, hjælpen tager ikke dit ansvar, den støtter dig.

handling

Ansvar og handling hænger sammen

Jeg tager dette op i dag, fordi jeg forleden talte med en kvinde, der fortalte mig, der intet skete i hendes liv.

”Hvad ønsker du?” spurgte jeg,

Svaret var ”glæde og lykke”

Da jeg bad hende uddybe, kiggede hun på mig og sagde: ”alle ved da hvad glæde og lykke er!!!!!!”

NEJ, jeg ved ikke hvad glæde og lykke er for dig. Jeg vidste heller ikke hvad det var for mig, før jeg fik det defineret.

Vi kan ikke handle mod det ukonkrete, for vi ved ikke hvilke vej ukonkret er. Vi kan handle mod det konkrete.

Derfor har vi et ansvar for at definere vores helt egen ønsker og mål, samt at handle på dem i det omfang vi vil have resultatet i livet.

Jeg vil være rask

I foråret var mit ønske som så blev mit mål, at blive rask. Jeg vidste godt, det måske ikke var muligt at nå dette. Jeg vidste også at hvis ikke jeg handlede mod et konkret mål, ville jeg ikke kunne indstille min LIVS-GPS.
Jeg handlede derfor konkret mod at blive rask, jeg bad sygehus, mand og veninder om hjælp. Tapping og healing blev også min hjælp.

I dette var også en vigtig ingrediens tillid. Uanset, så troede jeg i tillid på, jeg kom dertil hvor meningen var Jeg gik vejen mod rask. Jeg havde fokus på rask.

Jeg tog et par omveje, sådan er det nogen gange. Jeg slap dog ikke mit ”hvad vil jeg virkelig” og jeg slap ikke tilliden og ansvaret.

Jeg blev rask, på et halvt år.
Jeg ved godt rask ikke er et mål jeg blot, sådan kan planlægge. Og dog, der er andre der er blevet raske, så muligheden er tilstede. Jeg kunne derfor lige så godt have målet rask. For det, målet giver, er en mulighed for at handle, for at forme mine tanker, mine følelser mod aktion og handling.

Rejsen er ikke styret af omstændigheder

Uanset om jeg var blevet rask eller ej, er det ikke omstændighederne der styrede min rejse. Det var mine tanker, min tro på mit mål. Min overbevisning der skabte følelser, disse følelser gav min handlingsmuligheder. Jeg så og afprøvede muligheder.
Fordi jeg var specifik og vidste hvad jeg virkelig ville, tog ansvar og bevægede mig mod målet. Og nej der er ingen garanti for at jeg eller du score. Der er dog en større mulighed, fordi, hele du har samme retning. Og fordi jeg og du ikke gav / skubbede ansvar over på andre.

For mig er lykke, glæde og overskud

Rejsen, det at være på vej. At kunne mærke jeg giver mig selv, at jeg er mig selv. Og ikke mindst at det er via mig jeg giver og er for andre, er for mig lykke, glæde og overskud. Her fyldes jeg med liv(et). Også når noget roder, ikke lige giver mening….. jeg har tillid til alt er muligt. Jeg skal bare huske ansvar, tillid, tanker og handling.

Jeg skaber selv – med støtte og hjælp.

Kærlig hilsen

 

Evah Izabella Beierholm

0 svar

Skriv en kommentar


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kan også læse om: