Om Evah Izabella Beierholm

Jeg er en kvinde, der lever det liv, jeg brænder for. Et liv fyldt med hverdagsoverskud. – Sådan har det ikke altid været.

Evah Izabella Beierholm

Jeg er sprudlende, ærlig og skarp i mine indsigter. 26 års ledererfaring af personalegrupper med op til 150 personer, mit engagement i arbejdsmiljø, min mastercoach baggrund samt megen anden livserfaring (det jeg kalder visdom) har givet mig en tydelig holdning til ansvar, tillid, tryghed og frihed. Når jeg mixer det med kærlighed til mig selv og andre, får jeg taknemmelighed. – Hverdagsoverskud kommer indefra, det handler om at fylde på sig selv og give til andre når bægeret flyder over.

Jeg elsker at dele

Glæde og lykke dukker op inde i mig, når jeg deler med andre.

Jeg får overskud i hverdagen når jeg handler og mærker jeg er mig. Via samarbejdet med andre, får jeg den vigtige følelse af at vi er mennesker sammen. Netop dette har også været med til at dræne mig. Jeg troede engang, det jeg gav, blev bedre, hvis jeg gav, også før jeg selv havde energi – Det var vigtigt for mig, at alle andre var tilfredse.

Nu tager jeg ansvar for mig og mit hverdagsoverskud. – Jeg tager aldrig andres ansvar, jeg støtter og hjælper gerne, så du finder ind til det i dig, der dræner dig for energi og overskud. -Så du igen kan tage ansvaret.
Hverdagsoverskud handler ikke om at være perfekt. Hverdagsoverskud er bevidsthed om egne behov derigennem mærke egen rummelighed vokse.

I min optik skal livet have hverdagsoverskud, sjov og fest. Det er hverdagen der er livet.
Jeg tror ikke på Quick-fix og at der IKKE kun er en vej. Derfor er der heller ikke perfekt og ideal(er).

Jeg er fagnørden

Jeg valgte tidligt at blive leder- og ernæringsuddannet. Tillige er jeg master-coach uddannet og certificeret mentor. Udvikling er for mig en livsvej der aldrig stopper, listen* af uddannelser og kurser er lang, jeg har hver gang taget det bedste med. I dag tilbyder jeg min viden og visdom i Academy for Vibrations.
Jeg er bidt af en fag-bogorm, jeg bruger min intuition og samler billedet.
Mission selfcare, kalder jeg min livsmission, som jeg i dag selv lever og gerne deler med dig.
Jeg har endvidere arbejdet med selvsabotage som sukkerafhængighed og frygt.

Jeg ved, hvad jeg taler om

Jeg ved hvad jeg taler om, ikke bare pga. uddannelse. Jeg har brugt sukker til støtte, troet på alt blev bedre når jeg knoklede og gjorde alle andre tilfredse. Jeg har sat idealer, som egentlig ikke var mine ønsker. Jeg har sagt ja til opgaver, jeg ikke ville og ikke troede på moralen i. – Jeg har lignet en forvirret høne kl 4 om morgenen, for at nå det hele. Og jeg har næsten været faldet om af træthed, blevet syg af træthed, været vred, følt mig overset. Og tænkt alle andre havde styr på alt.

I dag har jeg mixet min viden og visdom. Jeg vil gerne hjælpe dig. Du kan starte, helt gratis i min blog eller med nyhedsbrevet KAFFEPAUSEN, hvor du både i video og på skrift får ideer. Læs om hvordan jeg fik hverdagsoverskud, og få 5 brugbare tip her og nu.

Jeg nyder min fritid og frihed

Jeg er gift og mor til 2. Jeg nyder at bo tæt på skov og strand / vand. Samtidig er det vigtigt for mig, byen er i nærheden.

Jeg tænker og mærker i ro, handlingerne foregår hvor det lige passer. Dette giver polaritet og sammenhæng fra tanker, følelse, behov til drive og handlinger. Balance i det feminine og maskuline.

Det siges om Evah

Evah giver så megen energi. Sammen med Evah bliver det tydeligt, hvor jeg behandler mig selv kærligt og hvor jeg kan ændre.
Evah gav mig nye muligheder med.

Henriette Rød AndersenDeltager i bl.. Mission Selfcare workshop

Det var 2 timer i himmelen. Vi var begge i ro. Fik behandling sammen med veninde. Healende massage, ansigtsbehandling og Beauty Angel.

Annette TappertWellbeing klient

Det bedste sted at hente energi – kan ikke undvære det.

Charlotte RasborgFast Wellbeing klient

Evah gav mig tryghed. Evah har velbegrundede svar, spørgsmål og forklaringer på mine udfordringer. Hun er meget sikker i opgaven og holder fast i øjenkontakten. Evah er meget nærværende. Meget smilende. Målfast, bevist og tillidsskabende. Direkte.
Alt dette gør mig bare tryg. Noget der normalt tager rigtig lang tid. Evah har bare en karma omkring sig, som jeg bliver glad af og som støtter mig i at nå mine mål.

Michael Vibe-HastrupMentoring-klient

Gennemtænkt – med afstikkere til personlige reflektioner og observationer imellem de faktuelle og praktiske beskrivelser af arbejdet som coachende leder. Den personlige vinkel som leder giver relevans og nærvær. Det er særlig værdifuldt at Evah har afklaret rollen og værdierne – og er tro mod dette.
Det giver klarhed og tryghed hos medarbejdere og kollegaer. Et værdifuldt afsæt der skaber innovation, ansvarstagen og arbejdsglæde.

Anne Marie ToftCensor på Evahs Masterspecialewww.nineways.dk

Jeg har været glad for samarbejdet med Evah. Evah har især fokus på trivsel og medinddragelse af personale.Evah ser helheder og tværfaglighed. Iværksætter ange aktiviteter med henblik på tættere relationer og større ansvarlighed for hver enkel og fællesskabet. – fælles ejerskab. Dette mærkes tydeligt i hverdagen, da det er åbenlyst at personalet vil hinanden og har respekt for hinandens forskelligheder. Evah har en meget positiv, ansvarlig og anerkendende indfaldsvinkel til samarbejde og løsning af opgaver, – dette medfører stor respekt. Evah besidder stor viden og ledererfaring. Dette stiller hun gerne til rådighed. Evah er kreativ og konstruktiv med hensyn til at finde nye indfaldsvinkler til løsninger. Desuden er Evah nysgerig. Evah viser tydeligt at udvikling, på en arbejdsplads, er et fællesansvar der giver hverdagen glæde og overskud.

Helene JohansenDriftleder

Jeg tog inspireret hjem fra kursus for 2 måneder siden. Og jeg glemte det ikke, min hverdag har ændret sig. Jeg går med Evahs ord: Skridt for skridt, mod målet. Uge efter uge ser jeg forskellen. Familien mærker der sker noget. Fra jobbet går jeg hjem til tiden. Jeg stresser ikke (så meget) mere. Jeg når faktisk flere opgaver end tidligere. Jeg har en kollega der siger, jeg nu er til at holde ud. Mit fokus er blevet: Jeg lever LIGE nu.
Jeg har aldrig før været på kursus og taget mere end en enket ting med hjem. Evah talte i billeder, så jeg kan ikke glemme hendes ord, de dukker op når jeg står i sammenlignelige situationer.

Bo HenriksenDeltager i knæk koden og få hverdagsoverskud

Vil du se mit fulde CV så ligger det på LinkedIn her:

Evah Izabella Beierholm på LinkedIn

Presse