Du skaber virkeligheden

Inspireret af en veninde, der i går ringede med et spørgsmål, jeg ofte også har stillet mig selv. “Må Jeg”, venindens spørgsmål handlede om en uddannelse hun er ved at tage, hvor en anden person “siger” hun har patent på en bestemt metode. Sparringen gik på om min veninde, med sin nye uddannelse og viden, må tage den ind i sin forretning. Ja, selvfølgelig må hun det. Hun kommer jo aldrig til at kopiere vedkommende der har patent. Dels fordi hun jo er en anden, har andre følelser, andre hænder, anden stemme, anden måde at agere i denne verden på. Dvs. resultatet bliver hendes, det hun via sin personlige metode giver videre, giver hun til netop dem der har brug for min venindes blidhed, omsorg, kompetente viden og ikke mindst det at hun mixer sin viden, så hun ser helheden i mennesket. Netop det, der gør hun udlever sin faglige viden gennem sin personlighed, er også det der giver hende en visdom. OG det, der nøjagtig betyder hun ikke har kopieret en andens patent. Det handler om følelser. Og dem er der jo ingen der har patent på, da vi jo ikke har ens følelser. -Ligesom tanker er toldfrie, – siger et ordsprog.
Det fører mig hen på næste del af dette emne. Tanker, det er vores tanker, der skaber vores følelser, som så videre skaber handling / ikke handling, det der bliver vores virkelighed.

Det betyder, hvis jeg vågner op, straks fylder hovedet med en tanke om “et problem” så mærker jeg følelsen problem. Når jeg holder fast i tanken mellem 15 til 20 sekunder, så mærker kroppen den som en følelse. Gentager jeg dette 3-4 gange har jeg brugt så megen tid på tanken at den bliver hængende som en følelse.
Derfor kan vi tage lederskab og ændre i vores følelser, når følelsen af det er et problem, at en har patent, viser sig x antal gange, bliver det et problem. Når tanken ændres til du bruger din egen visdom, mærkes følelsen af egen visdom, når den er mærket x antal gange, bliver det handling og virkeligheden i dit liv.
Det er vibrationen, energien, du flytter. Jeg ser det som en tankmåler for mig, hvor jeg har lykke som fyldt tank, og helt zombie som tom, derimellem har jeg så mine følelser, sat i den række der matcher mig fra negative som vrede til positive som glæde, Nu giver jeg mig selv fri til at flytte min følelse. Følelsen af “må jeg det” var i går, irritation, vi flyttede den væk fra den anden person, det handlede ikke om hende, hen til egne muligheder. Når min veninde / jeg / du tager lederskab og ansvar for egne tanker, flytter vi vores følelser. På den måde kan vi skabe den virkelighed vi ønsker, fylde tanken op. Livet handler ikke om en sandhed, livet handler om din sandhed.
Du ønskes en fantastisk dag. Har du lydt må du gerne kommentere på min blog.
KNUS fra Evah

0 svar

Skriv en kommentar


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kan også læse om: