Vil du nå dine drømme og ønsker

Hvad nu hvis det hele er mere simpelt end vi tror?

Hvis vores modstand, vores forhindringer er skabt i vores tanker?

Hvad vil der ske, hvis alt var muligt, bare ikke i tankerne?

Jeg mærker mulighederne

Jeg tror på det er sådan. – Læs nu ikke jeg aldrig har modstand, for som alle andre mennesker tænker jeg og får lavet fælder for mig selv, glemmer hverdagsoverskuddet. – Vores tanker er en hjælper. Som med alt andet har tankerne 2 sider, en krone, der skinner det mest hjælpsomme lys. En plat, som er ja, plat og leder dig i modstand. Vi kan påvirke vores tanker, det er det hverdagsoverskud handler om, derigennem se vejen til drømmen.

Hjælp og støtte

Jeg er stadig helt lun og varm indeni, efter en skøn energi fra i går aftes, der har efterladt, dejlige spor i mig. Jeg elsker den støtte vi gennem bl.a. healing, kan give hinanden som mennesker og sjæle. Noget af det der er lidt vildt for mig, og sikkert altid vil være det, er den ubeviste måde frø sås via andre, så du kan og vil lige dine ønsker og dine mål.
Der er ingen der når ønsker og mål uden at gå vejen, det kræver handling at flytte sig til nye steder. Det fantastiske er at vi kan guide og støtte hinanden i denne proces, både som menneske og sjæle.
Derfor er det også at healing, TFT, visualisering mv. har en effekt vi med det menneskelige syn ikke forstår. Ikke Quick fix og ikke mirakler, blot fordi vi bruger hele vores potentiale.
Find også støtte på mit nyhedsbrev – du kan skrive dig op ude til højre →

Opnå dine drømme og ønsker

Alle kan nå, de ønsker de har. Jeg ved 100%, jeg har ret. Når du ser muligheden, hvilket du gør når du har drømmen og ønsket, så er det muligt. Vi har i den vestlige verden, flyttet fokus til tid, dvs., hvis ikke det er inden i morgen kl 12, har jeg ikke nået mit mål. Jo, du er på vej, du står lige der ved målet. Tro på du kan, kig realistisk på ønsket, hvad skal der til.

Kernen

”Jeg vil gerne have mere selvværd og selvtillid”, havde jeg engang en kunde der sagde.
Det fik hun ret hurtigt, hun skabte det selv. Hun mærkede det bare ikke, for en oplevelse af vold i livet, holdt hende nede. Altså var skridtet ikke at have fokus på mere selvværd og-tillid, men på at fjerne, frygten for volden skulle komme igen.
Da det lag var væk, tog det hende ikke lang tid at finde sig selv, sin kerne. Og forøvrigt det smukkeste smil.

Det handler om at vide, vejen til nyt, også er omveje, der kan opstå fejl, vi kan have forhindringer, som vi ikke selv ser. Tro på du kan nå dit mål, giv ikke op prøv igen.

Forhindringer gør dig stærk

Forhindringer, gør dig ikke svag, de gør dig stærk.

Jeg ser tit for mig en soldat falde ned fra noget han skal over, for hver gang han kravler op styrkes musklerne, han giver ikke op, måske slår han sig og må hvile. Så er det op igen.

Sådan er det med drømme, ønsker og mål. Du kan for du har ønsket, så skal du bare finde vejen.

Tro på og hav tillid til andre gerne støtter dig, ansvaret er dit, derfor er handlingerne også dine, måske skal du bare puffes lidt på vej. Dette gælder også ønsker, vi ikke med vores menneskelig hjerne tror vi har indflydelse på, hvis fokus flyttes til muligt, så er det muligt. Du kender bare ikke det endelige resultat, det er nemlig ofte sådan med lige de ønsker (dem vi ikke tror vi har indflydelse på), dem er vi ikke særlig specifikke omkring.)

Gave til dig

Vil du læse mere om hverdagsoverskud, hvordan du finder din kerne og lever vejen til dine drømme, så kan du GRATIS få min minibog ved at skrive dig op ude til højre → “Få hverdagsoverskud – 5 tip der giver dig frihed, tillid og energi”. Samtidig deltager du i lodtrækningen om 5 mentoringsessioner (værdi pr stk. 1.300 kr.), en pr måned frem til 1. januar 2017. (Januar lodtrækningen foretages 31. december 2016)

KNUS og kærlig hilsner

Evah Izabella Beierholm

0 svar

Skriv en kommentar


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kan også læse om: