Cafe Velvære – Evahs Univers

Vil du inspireres? I et forum hvor nærvær og visdom har værdi.

Et nydelsesfyldt rum, uden stress i din hverdag, hvor du kan være dig – du bliver fyldt selvkærligt op, du modtager healing, du kan stille spørgsmål, og du kan få støtte. Alt imens du stopper op, sætter dagen på pause og nyder ynglings kaffen eller måske en kop te.

  • Hvordan vil det føles, at vide du altid kan få sparring?
  • Hver måned får du ny inspiration, jeg deler ud af min visdom. Det livet har lært mig. Dvs du får både min ”faglige” indsigt, samt det jeg har erkendt i sjæl og sind.
  • Månedlig emotionel fjernhealing – incl. efterfølgende lydfil.
  • Et fælles forum på Facebook, hvor du møder ligeværdige mennesker.
  • Gratis adgang til 2 årlige foredrag incl. 1 gæst – hvor jeg deler ærligt ud af spirituelle redskaber og erkendelser.
  • Rabat på alle onlineprodukter og 1-1 Skype / tlf sessioner til specialpris.

Jeg har skabt Evahs Univers på Facebook – et rum af velvære, nærvær og sparring. Velvære – i et virtuelt cafe-rum, med plads til følelser, din ynglings kaffe, viden og visdom.

Du fyldes med energi, livsglæde – du mærker, der er plads til alle følelser og alle spørgsmål.

VELKOMMEN

Jeg er til rådighed, jeg svarer på spørgsmål ud fra min spirituelle- og clairvoyante visdom.

Ligeledes får du hver måned mulighed for fjernhealing i fælleskab med andre. Kan du ikke lige deltage, får du healingen som en lydfil. Den kan du i ro og mag kan benytte – lige så tit du har lyst. En guidet healing.

Pris

Din månedlige pris er kr 199,00

Frem til 15. april får du 50 % rabat på første halve års medlemskab.

Du får altså 6 måneders medlemskab,

fra du tilmelder dig for kun kr 99,00 pr måned.
Dette tilbud kan kun købes frem frem til 1. maj 2017.

Med i bonus får du min e-bog og videoer.

Vær den du er – 30 dages hverdagsoverskud. (Værdi kr 695,00).

Fantastisk læsning og viden. Jeg er igang.

Sarha Dybdahl  Sterndorff
Sarha Dybdahl Sterndorff

Evah har en unik evne til at læse og forstå mennesker, og dreje ens situation til noget positivt og ikke mindst konstruktivt. Hun opfangede lyn-hurtigt hvordan mit tankemønster så ud, og var hurtig til at give forslag til, hvordan jeg kunne få vendt det. Da vores samtale sluttede var jeg rigtig glad, og nærmest lettet, for via vores samtale havde jeg fået et fantastisk input til, hvordan jeg ellers kunne anskue livet! Jeg er SÅ glad for at have talt med Evah, og kan ikke andet end at anbefale hende!

Amalie Baand
Amalie Baand

Hvem er Evah

Jeg er en kvinde der har levet et liv, hvor jeg engang troede løsningen var hårdt arbejde og regler.

Gennem mange veje, uddannelser, bøger, samtaler og sygdom er jeg landet, med benene på jorden – og hjertet i universet, i ro og visdom.

Livet skal leves, nydes og livet har op og nedture. Vi kan vælge at være. Nærvær virker. Hverdagen kan leves uden stress.

Jeg har et spirituel livssyn. Healing og clarirvoyance indsigt, dette mixet med 26 års ledererfaring, psykologi og mastercoach baggrund, samt levet liv hvor jeg er gift med John, mor samt 2 længere sygdomsforløb er grundlaget for min visdom.

Polaritet er liv.

Vi har alle en smuk intuition – samtidig har vi fået intelligens i gave. Vi har maskuline og feminine sider. Vi kan gøre og vi kan være.

I balancen – polariteten leves livet – vi mærker nærvær og glæde.