,

2017 en ny begyndelse

Jeg er så klar til netop dette. Om det er en ny begyndelse, eller det handler om at gøre noget nyt, mærke noget nyt, erkende nyt, så er det i mig tydeligt…..jeg oplever det selv, jeg har kunder der er der og lige i øjeblikket oplever jeg i min lille familie, en balanceret oprydning på mange planer både fysisk og psykisk.
,

Vand er livseliksir - Dag 15 i bogen, Vær dig selv – 30 dages hverdagsoverskud

Smukke blomster skal have vand, ellers visner de. Får de ikke nok vand, men bare lidt overlever de; vi får en blomst, der hænger, og ikke strutter med kønne blomster og blade. Alt kraften (energien/overskuddet) bruger de på, at få den smule væske der er til stede.
, ,

Sådan opfylder du en drøm

Som i en skøn have, skal du luge lidt ud, der er ord der skal undlades, da hjernen overhører dem og de giver negative følelser. Lug ud i ordene -lad være -Ingen -intet -ikke Skriv og sig sætninger med hvad du virkelig vil
,

Betinget kærlighed

Betinger du derimod kærligheden til dig selv af, om du lever op til andres og dine egne krav om bestemte ting, dræner du dig selv for energi og hverdagsoverskud. Ganske enkelt fordi vi ikke kan honorere disse krav konstant. Det jeg som menneske kan, er at være. Dette er jeg konstant. Når jeg som menneske gør noget, er der en mulighed for "at noget fejler".
,

Hvad er det virkelig jeg vil

Det er ok at tage langsomme og små skridt mod et mål. Det er også ok at kassere et mål. Du må bare ikke tro, der kommer nogen og tager ansvaret fra dig. Handlingerne mod et mål er dine. Derfor har du også brug for at være specifik i at vide, hvad vil du virkelig. Når du er specifik er du nærværende, så kan du vælge hvornår du handler på hvad, og hvornår du pauser noget. Du kan mærke hvornår der kræves handling. Du kan vurdere om du har behov for hjælp. Hjælp er fint, hjælpen tager ikke dit ansvar, den støtter dig.

Har du effektivitet og trivsel. Eller mærker du velvære?

Ikke meget kan sættes i en effektiv / trivsel formel. For trivsel er ikke målbart hvis det står alene, det kræver effektivitet. Effektivitet er nedadgående uden trivsel. Effektivitet opleves gennem kontrol. Uden trivsel og med kontrol foretager vi os noget, vi realt ikke vil. Dermed udvikler vi en ikke konstruktiv dialog. Kommunikationen bliver destruktiv. Vi forstå ikke hinanden. Vi stopper med at ”human being”, vi bliver mennesker af gøren. Det bliver med skjulte følelser og uden ærlig trivsel og effektivitet. Stress tager over.

Ønsker du den store lykke

Når du har skabt et hvorfor, altså dit livsønske, din værdi. Kan du i dine tanker skabe alt!!!! Via dine følelser, skaber du handling og resultater. Nye tanker skaber ikke nye omstændigheder, du ser dem bare anderledes. Derfor handler du anderledes.

Hemmeligheden bag overskud i hverdagen

Quickfix findes sjældent, så forvent ikke, du på 20 sekunder står i fuld blus, jeg har dog set det. Det handler om, tro på, tillid til, at du skridt for skridt, finder din vej, netop fordi du brænder. Jo flere skridt du tager i lyse – tanker, hvor du er taknemlig og i tanker, hvor du modigt mærker følelsen, også følelserne af modstand, så du kan skifte retning, mod mere lys – jo, mere energi har du. Alle energikilder kræver pleje, ellers brænder de ud. Kvinden i dag fandt en flig af hverdagsoverskud, hun genfandt sit lys. Jeg ved, hun nu handler. Jeg ved jeg næste gang vi mødes, ser et bål. Hun endte ikke med at købe et forløb, hun bestilte en ny tid – med ordene, jeg skal have noget af dit brænde, til mit bål. Så smukt – jeg blev rørt.

Jeg søger dig, der har den rette vej

Hvad andre tænker, hvad andre mener, andres gode råd, KAN være den skønneste inspiration. Ingen har DEN rette vej, jo for dem selv… kun DU kender din rette vej, kun du kan mærke, her er det jeg skal. Her er noget for mig. Kun du kan se, føle, høre, smage og dufte, hvad der virker for dig. Og kun DU, ved at modstand ikke behøver slå dig ud, modstand er ikke sjovt, modstand er på trods af smerte, en medspiller, hvis du giver modstanden lov, til at være det. Altså flytter fokus fra ikke god nok, fejl og mangel, til hvad er næste mulighed.

Jeg gjorde det......

Jeg glæder mig, første nr. af Mini Magasinet Intuitiv Livsstil er udgivet. Jeg har lagt en smagsprøve på bloggen til dig.