2017 en ny begyndelse

Jeg har i denne uges blog valgt at lytte og citere Millicent Rosamunde, en dygtig numerolog. Hun skrev i sin blog om netop energien i 2017. Jeg har sjælden været så rørt over at læse forudsigelser som dette. Måske netop fordi, jeg i hele min sjæl alle mine celler mærker det samme.

Numerologisk tema for år 2017

”I det følgende vil jeg komme ind på år 2017s numerologiske energi

År 2017 udtrykker et markant skift i verdensenergien. For helt at forstå hvorfor dette er, må vi lige kigge kort på 2016s energi.” skriver Millicent.

” År 2016 repræsenterede afslutningen af verdens 9-årige cyklus, hvor 2017 repræsenterer en ny begyndelse – en start på en helt ny cyklus på verdensplan.” fortsætter hun.

Klar til 2017

I 2017 er der et meget stort tema omkring din personlige styrke.

Jeg er så klar til netop dette. Om det er en ny begyndelse, eller det handler om at gøre noget nyt, mærke noget nyt, erkende nyt, så er det i mig tydeligt…..jeg oplever det selv, jeg har kunder der er der og lige i øjeblikket oplever jeg i min lille familie, en balanceret oprydning på mange planer både fysisk og psykisk.

Gammelt ud før nyt ind – det nye lander smukt, det ved jeg. Selv om det ikke helt føles sådan, i tillid og med hjælpere, fra flere sider kommer roen.

Levet liv, er liv der bevæger sig op og ned, nøjagtig som et EKG, hvis ikke vi mærker livets bevægelse – oplever vi ikke livet i den dragt vi kalder menneske.

Jeg tror på mindre stress i hverdagen

2016 var som den mørke vinter, hvor det var op til os at finde, skabe og fejre lyset. 2016 var indgydt af ildelementet – ild kan fortære, ild er aktivt og ild er en katalysator.

Nu er lyset på vej. Noget er blevet renset. For det er hvad ild kan, det kan brænde og rense, afslutte og klargøre til nyt.

Metaforisk kan man sige, at hvor 2016 blev oplyst af stearinlysets skær, så kigger solen frem og lyser for os i 2017.” fortæller Millicent.

Millicent forsætter: ” Dette år repræsenterer en frisk start. Det er et år for planlægning, hvor nye frø skal sås. Det kan handle om at du skal lære noget nyt, vende tilbage på skolebænken. Det kan betyde nye tiltag for dig i det små og i det store billede. Måske er det en flytning af bolig til et helt nyt område, det kan være et helt nyt job eller måske handler det om at redefinere dig selv i dine nuværende rammer.”

Sikke en energi. Læs det lige igen – med den energi er der grund til at tro på, vi som mennesker kigger på vores tanker, bliver bevidste om hvad vi skaber samt finder et fokus på hvad vi personligt har behov for.

Det er ikke omstændighederne, det er tanke og følelseskombinationen der skaber.

Læs endnu mere

Vil du læse nærmere om energien set ud fra Numerologien, kan jeg anbefale hele Millicents blog. Jeg er ydmyg over jeg har fået lov at citere hende, da jeg læste bloggen rørt og taknemmelig for 2017

Du finder bloggen her

Du ønskes det dejligste 2017

Muligheder for at støtte dig selv

Har du lyst til at støtte dig selv i hverdagen, kan du lade dig inspirere og fylde op gennem facebookgruppen Intuitiv livsstil, sundhed og healing.
Du kan bl.a. finde en månedtlig fjernhealing, som jeg forærer dig gratis.

I januar tilbydes du også 4 x fjernhealing, med fokus på netop 2017 energien.

Gruppen er lige her, velkommen

Kærlig hilsen og al lykke

Evah Izabella Beierholm

0 svar

Skriv en kommentar


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kan også læse om: